top of page

Een verassende presentatie


Tigo Millicom was voorheen sterk lokaal georganiseerd waarbij landen onderling nauwelijks samenwerkten. Om de onderlinge samenwerking te verbeteren en beter gebruik te maken van de globale expertise binnen Tigo Millicom, werd een nieuwe organisatiestructuur geïntroduceerd. Priqqel Communicatie heeft een campagne ontwikkeld dat niet alleen inzicht gaf in de nieuwe structuur maar vooral benadrukte hoe deze nieuwe structuur het leven van de Tigo-medewerkers en de klanten leuker maakt. Tigo Millicom wilde graag een digitale presentatie die voor al hun vestigingen wereldwijd gebuikt kan worden voor het toelichten van de toekomstige nieuwe wijze van samenwerken. Zij wilde dat dit een verassende pakkende presentatie zou worden. Ondersteunt met met ander campagnemiddelen. 

Onze oplossing

Brand development - creatief ontwerp en print. 

Campagne logo en communicatiematerialen – ontwikkeling van campagnestijl en tone of voice, inclusief posters en e-cards. 
Prezi presentatie - creatief ontwerp, copywriting en technische realisatie 

 

Resultaten

Campagnetoolkit – Prezi-presentatie inclusief instructiedocument, E-mail / poster launch campagne. 

Tigo Millicom

Vraag van de klant

Creëer een  verrassende (digitale) presentatie die we wereldwijd kunnen gebruiken om onze medewerkers te informeren over een belangrijke organisatiewijziging.

Onze expertise

- Brand Development

- Leadership Communication

- Copywriting

- Prezi

- Posters

“Een motiverende en overtuigende Prezi-presentatie die onze medewerkers inspireert om meer samen te werken”

TIgo_Prezi_Computer.png
Tigo_poster2.png
Tigo_poster1.png
bottom of page