top of page

Een leven lang ontwikkelen. Dat is de huidige realiteit. Maar hoe zorg er nu voor dat medewerkers zich in alle fases van hun loopbaan blijven ontwikkelen? Welke kennis is in de toekomst nodig en hoe bied je deze aan? 

Meer en meer realiseren onderneming zich dat om in de toekomst succesvol te blijven, hun (nieuwe) medewerkers steeds vaker in diverse, flexibele en multidisciplinaire teams moeten moeten kunnen functioneren. Het is dus zaak om hiermee rekening te houden bij zowel de onboarding als de development van je medewerkers. 

Onboarding

Een goed onboarding programma is goud waard. Het zorgt er niet alleen voor dat nieuwe medewerkers al vóór de eerste werkdag zich welkom voelen, het zorgt er vooral voor dat medewerkers zo snel mogelijk betrokken zijn en bijdragen aan het succes van jouw organisatie. 

Ontwikkelingsperspectief creëren
We zien dat steeds meer organisaties bezig zijn met het uitstippelen van carrière- en ontwikkelingspaden voor medewerkers. Dit biedt namelijk niet alleen voordelen voor de eigen organisatie (verbeteren van interne mobiliteit, verhogen van productiviteit en inzicht in de talengap) maar zeker ook voor de medewerkers. Een Career Framework maakt bijvoorbeeld inzichtelijk welke vaardigheden en competenties voor de huidige functie nodig zijn maar ook voor andere functies die hij of zij ambieert. Zo ontstaat er transparantie door de hele organisatie en krijgen medewerkers een inzicht in de carrière perspectieven die de organisatie biedt.. Medewerkers worden op basis van dit inzicht in staat gesteld om zich verder te ontwikkelen, binnen hun eigen team of afdeling of juist daarbuiten. En het creëert een goede basis om in gesprek te gaan over carrière- en ontwikkelings-mogelijkheden. 
 

Van het ontwikkelen van online platforms en toolkits tot welkomspakketten, we passen de nieuwste inzichten toe om zoveel mogelijk medewerkers te bereiken. Wij hebben al veel organisaties mogen helpen bij het uitstippelen van een communicatiestrategie om talent te inspireren en motiveren en te ontwikkelen. Met diepgaande kennis van zaken creëren we roadmaps voor communicatie, ontwikkelen we career path campagnes zodat jouw organisatie het beste uit je mensen haalt.

Hoe kunnen wij helpen?

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen

vaneen onboardingstrategie/aanpak, het

inzichtelijke maken van de ontwikkel-

behoeftes en -mogelijkheden van jouw medewerkers. en het realiseren van de

concrete communicatiemiddelen.

 

Denk hierbij aan:

+ Career Framworks

+ Onboardingprogramma's

+ E-learningmodules

+ Actie websites

+ Manager & HR toolkits

+ Training video's

Wij hebben dit al gedaan voor diverse

werkgevers.

 

Wil je meer weten?

Bekijk dan de cases van een Pharmaceutical

 

Of neem contact met ons op

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page