top of page

Effectief performance management door interactie en een strakke rapportage


Een wereldwijd farmaceutisch bedrijf gelooft in een nieuwe benadering van Performance Management dat meer gericht is op de dialoog tussen manager en medewerker. Priqqel Communicatie is gevraagd om de communicatie rondom het nieuwe Performance Management proces vorm te geven.  

Onze oplossing

We hebben interactieve formulieren ontwikkeld die medewerkers en managers voorafgaand aan het jaarlijkse 'Performance Review gesprek' invullen. Deze ingevulde formulieren bieden daarmee een mooie basis om te praten over de ontwikkeling van de medewerker. Tijdens een focusgroup met managers en medewerkers zijn de formulieren getoetst op begrijpelijkheid en gebruik. Zodra het formulier zowel door de manager als de medewerker is ingevuld en besproken, wordt het per e-mail opgestuurd naar HR. HR verzamelt de formulieren en kan door middel van 1 druk op de knop een rapportage (in Excel) opstellen. HR heeft op die manier direct inzicht in de kwaliteit en ontwikkeling van de medewerkers en aandachtspunten. De periode waarin de 'Performance Review gesprekken'  gevoerd werden is d.m.v. een e-card en postercampagne ondersteund.

 

Resultaten

Breed gedragen, 'high impact, low tech' performance management tooling die aansluit bij de wensen van de medewerkers, managers en HR.

Pharmaceutical

Vraag van de klant

Wij willen een nieuw Performance Management proces introduceren. Hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers het nieuwe proces omarmen en regelmatig in gesprek gaan met hun manager.  

Onze expertise

- Performance Management

- Leadership Communication

“Het nieuwe performance management proces heeft ervoor gezorgd dat onze managers betere gesprekken voeren met de medewerkers over ontwikkelingskansen.”

PM_IDP_new-01.png
PM_Development Dialogue_new-01.png
PM_Poster2.png
PM_Poster.png
bottom of page